Københavns beste utesteder

Her er tipsene for københavnturister med lakenskrekk, tørr strupe og skrekk for dagslys. På disse stedene trenger du verken bekymre deg for dårlig drikke eller slappe fester.

Publisert
Sist oppdatert

Ut på byen i København? Den nyseparerte danske turbo-prinsen har i det siste satt det københavnske uteliv på sladrekartet. Og om du jakter på prinser eller bare noen enkle frosker, er det mye å velge mellom i langnattåpne København. Nettstedet Alt om København hjelper besøkende i storbyjungelen ved å rangere de beste stedene. Vi presenterer nominerte og vinnere i kategoriene ølhus og clubbingsteder.

De beste ølbarene

Nørrebro Bryghus leder suverent før avstemningens slutt, og går nok av med seieren som byens beste ølbar. Bryghuset serverer blant annet egenbrygget øl med mat som passer til. Bryghuset ligger i en nedlagt metallvarefabrikk på Nørrebro, og fyller to etasjer der restaurant med plass til 90 gjester er inkludert. Uteservering om sommeren.

 • Se flere tips for ølhunder i København - de fire andre nominerte

 • Nørrebro BryghusNørrebro Bryghus holder åpent alle dager, 11-24 mandag til onsdag, 11-02 torsdag til lørdag og 11-22 søndag. Baren ligger på Nørrebro.

  Adresse: Ryesgade 3, 2200 København N

  Ekstern lenke:Nørrebro Bryghus på nett

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer