Københavns verste hoteller

Kjønnshår i vasken og insektlik på veggene.

Københavns verste hoteller
Publisert
Sist oppdatert

- Ikke bo her, skriver en av gjestene fra Zleep Ishoj Hotel Copenhagen, som klager på beliggenheten, betjeningen og ikke-eksisterende renhold.

Det verste er likevel klagene på kjønnshår i vasken, midd, skabb, insektlik på veggene og skitt, skitt, skitt ...

Vi har sjekket hotellanmeldelsene av københavnhotellene på TripAdvisor, en nettjeneste hvor folk kommenterer og rangerer hotellene de har bodd på. Her er mer enn en 20 millioner anmeldelser og meningsytringer fra turister, om hoteller, restauranter mm.

Sjekk hvilke overnattingssteder folk er mest misfornøyd med, og hvorfor.

Londons verste hoteller

Karakteristikker som spøkelseshotel, skittent, styr unna, stor skuffelse, møkkete, miserabelt og aldri igjen er ikke veldig flatterende omtaler for et hotell. Likevel er dette selvsagt virkeligheten for noen.

Styr unna

Hos TripAdvisor finner vi totalt 131 hotelloppføringer for København, i tillegg til 14 bed and breakfasts og 12 andre - i hovedsak vandrerhjem.

I den ene enden av skalaen finner vi hotellene som besøkende har vært fornøyde med, men i den andre enden er overnattingsstedene som har fått dårlige karakterer og slette skussmål: Overnattingsstedene du helst styrer unna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.