Købens heteste adresser

Strøget er ikke en av dem ...

Noma i Strandgade 93 er Købens beste gourmetrestaurant, ifølge kåringen byens beste. Foto: Visit Denmark
Noma i Strandgade 93 er Købens beste gourmetrestaurant, ifølge kåringen byens beste. Foto: Visit Denmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På ferie i ny by eller gammel kjenning - det er alltid muligheter for å utvide horisonten og se andre steder enn du kanskje har sett før. Den beste måten å få det beste ut av en by på, er selvsagt å snakke med innbyggerne. København-magasinet Alt om København (AOK) gjør denne researchen lettere for deg med guiden Byens Beste.

Københavns verste hoteller

Dette er en liste over det beste byen har å by på, rangert etter københavnernes egne favoritter. Det er et panel fra Berlingske Tidende og AOK som har nominert de 100 stedene som har fått være med i avstemningen og konkurransen om vinnerplassene i en av de i alt 20 kategoriene: Beste kaffe, beste gate, beste bistro, beste fest, etc.

Du kan se hele listen på nettsidene til AOK: Byens Beste '09

Livsnyterens København

Beste gate

Dersom du skal til Københan i løpet av høsten eller vinteren, trenger du nødvendigvis ikke straks løpe til Strøget ... Sett heller kursen mot Nordre Frihavnsgade, som har fått flest stemmer i kåringen over byens beste gate. Denne sidegaten til den større Østerbrogade, kan by på delikatessebutikker, klesbutikker, kaféer og spisesteder. Blir du småsulten, kan du stoppe hos Peter Beier Chokolade og nyte hjemmelaget sjokolade solgt i løsvekt, eller en kopp varmende sjokolade om fingrene er kalde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer