Koffert med integrert sparkesykkel

IFA 2011: Hvis du har lyst til å sette fartsrekord mellom flygatene er dette noe for deg.

Koffert og sparkesykkel i ett. Foto: Per Ervland
Koffert og sparkesykkel i ett. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du lei av å slepe med deg trillekofferten din fra gate til gate på store flyplasser? Da kan micro Luggage fra Micro.ms være midt i blinken.

Her får du nemlig en koffert du kan trille som vanlig forbi sikkerhetskontrollen for så å ta den med inn i flykabinen. Det er imidlertid når flyet lander du vil ha din storhetstid. Da er det bare å komme seg ut av flyet, vippe ut sparkesykkelen og rase avgårde, mens dine medpassasjerer sender deg lange misunnelige blikk.

Et par kjappe forbipasseringer underveis, og vi tipper at du er garantert å bli førstemann i taxikøen. Og som vi alle vet: Det er noe enhver forretningsreisende med respekt for seg selv setter høyt.


Designpris?

Vi så kofferten utstilt på årets IFA-messe, hvor den var nominert til årets tyske designpris 2012. Foreløpig er den altså ikke satt i produksjon, og noen pris er ei heller fastsatt. Oppdatert 16/9: Vår leser Joakim har fulgt bedre med i timen enn oss:-) Han kjøpte sin her til 250 pund, og er visstnok storfornøyd.

I følge nettsidene skal koffertens fysiske mål gjøre den godkjent som håndbagasje. Selve koffertdelen rommer forøvrig 26 liter, og sparkesykkelen lover å takle en vekt på 100 kilo før den kneler.

Vil du heller ha det elektrisk? Da bør du se på kofferten som drives av el-motor.

Skal du reise med Ryanair eller andre lavprisselskaper bør du imidlertid ha i bakhodet at egenvekten er på hele 5 kilo. Hos Ryanair er for eksempel maksimalt tillatte vekt for håndbagasje 10 kilo, her vil du altså bare ha plass til 5 kilo bagasje om du vil unngå gebyr...

Se også: Slik kjøper du riktig koffert
Og slik får du plass til klær for en måned i kabinvesken

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer