Køfrie gavetips

Gi en opplevelse, og unngå butikkø.

Køfri guide til opplevelsesgaver. Hva med et reisegavekort? Illustrasjonsfoto fra Monaco: Åse Gustavsen

 Foto: Åse Gustavsen
Køfri guide til opplevelsesgaver. Hva med et reisegavekort? Illustrasjonsfoto fra Monaco: Åse Gustavsen

Foto: Åse Gustavsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisefeber

Selger reisegavekort. Enklest å bestille på selskapets bookingtelefon. Da oppgir du beløp, kortnummer og hvem som skal få det, og får kortet sendt til ønsket adresse via posten. Gavekortet gjelder ett år frem i tid.

Ekstern lenke:Reisefeber

Ebookers

Tilbyr reisegavekort til verdier over 500 kroner. Det kan bestilles både via e-post og telefon. Sendes i posten, eller kan hentes i butikk i Oslo. Kortet gjelder i ett år.

Ekstern lenke:Ebookers

Travellink

Selger reisegavekort med ett års gyldighet. Disse kan bestilles per e-post eller på telefon, du velger selv beløp. Kortet sendes i posten, eller du kan hente på Travellinks kontor i Oslo.

Ekstern lenke:Travellink

Star Tour

Selger reisegavekort på fritt valgt beløp. Disse bestiller du på e-post, der du må spesifisere hvem som betaler og hvem som skal motta kortet. Gavekortet sendes i posten, og gjelder i utgangspunktet i ett år, men med muligheter for forlengelse.

Ekstern lenke:Star Tour

Fly Nordic

Selskapet som flyr billig mellom Oslo og Stockholm har et gavekortskjema på sine sider. Her kan du velge faste beløp fra 250 til 1.000 kroner, og kortet gjelder reiser som bestilles fra og med 24. desember. Kjøper du et slik gavekort opprettes det en konto for mottaker hos Fly Nordic pålydende valgt beløp. Her kan mottaker gå inn og hente ut billetter mot beløpet i ett år frem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer