Kok thaimat, bli gift

THAIKOKEKURS: Lær deg å forføre med hjelp av chili, tigerreker, sukker og kniv.

Publisert
Sist oppdatert

Koh Lanta, Thailand (DinSide Reise): Chop, chop, chop. Chili, koriander og ingefær kappes smått på fjølene. Rapheephan Bunphum (32) tørker vekk en chilitåre.

- Å lage mat er en av de små triksene vi kvinner bruker for å flørte med en mann, sier Rapheephan Bunphum (32). - Vi bruker knepene på kjøkkenet både til å få en kjæreste og til å beholde ham etterpå. Bestefaren min sendte meg alltid på kjøkkenet slik at jeg skulle lære meg å lage mat.

Det er ikke rart det er så mange single kvinner at TV-en renner over av Sex-on-the-Single-market i vesten. Vestlige single kvinner har ikke blitt sendt på kjøkkenet de siste 20 årene, men på thaikokekurs i Ko Lanta, i Krabi-provinsen, blir det forhåpentligvis sving på sakene. Og mat i magen.

>> Her lærer du å lage thaimat

Lime og rum i glasset

Norsk-amerikanske Junie Kovacs (43) serverer Mien Kaam, thaisnacks bestående av ingefær, peanøtter, lime, småchili, sjalottløk og honning, lagt i villpepperblader. Smakene kiler helt ned i tærne. Kovacs driver Time for lime, et kokekurskonsept, i strandkanten på Klong Dao Beach, i Ko Lanta i Krabi-provinsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer