- Kom deg ut!

Den norske turistforening vil lokke deg ut av sofaen denne helgen.

OGSÅ VIKTIG: Vi tar vel neppe særlig feil, om vi antar at pølsegrilling er en viktig bestanddel av kom-deg-ut-dagen mange steder. Foto: Colourbox.com
OGSÅ VIKTIG: Vi tar vel neppe særlig feil, om vi antar at pølsegrilling er en viktig bestanddel av kom-deg-ut-dagen mange steder. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august anbefalte vi aktiv Norgesferie for den som var lei av å sitte stille i regnet. Mange av tipsene er absolutt anvendelige også i september.

Men det er ikke alle nordmenn som er født med ryggsekk og tursko. Vil du teste ut hva slags aktivitet som passer for deg, har du en glimrende anledning denne helgen. Gratis er det også.

116 arrangementer

Den norske turistforening anmoder nemlig alle å komme seg ut søndag 4. september, og lokker likegodt med 116 arrangementer i nesten hele Norge. Det spenner fra barnevennlige arrangementer til toppturer, og det skal være mulig å prøve alt fra matlaging på bål og sopptur, til klatring og padling.

Dessverre er ikke værmeldingene helt til å ta stiften av for søndagen, men i Midt-Norge og i nord ser det ut til at det kan bli ganske greit.

Les også: Norske opplevelser fra A til Å

To ganger årlig

Kom deg ut-dagen arrangeres av DNTs medlemsforeninger to ganger i året - i februar og september. Mer informasjon om arrangementene finner du på disse nettsidene.

Vil du heller prøve deg på egenhånd? her er toppturene du tar på en ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer