India:

Kom for seint - ringte inn bombetrussel

Da mannen (59) mistet sitt andre fly for dagen, svartnet det.

BLØFF: Den indiske mannen prøvde å forsinke flyet med en falsk bombetrussel. Illustrasjonsfoto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock
BLØFF: Den indiske mannen prøvde å forsinke flyet med en falsk bombetrussel. Illustrasjonsfoto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert

En 59 år gammel mann fra den indiske byen Warangal i delstaten Telangana havnet i politiets varetekt etter et litt for drøyt forsøk på å rekke flyet.

Mannen skulle ta fly fra Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn i Hyderabad mandag morgen, men rakk ikke flyet med avreise 05.15.

59-åringen hadde bestilt billetter med det indiske lavprisselskapet IndiGo til havnebyen Chennai.

Han bestilte dermed en ny flybillett med avreise klokka 10.15.

- Bombe

Selv om den nye avgangstida var fem timer seinere enn først planlagt, så det ut til at mannen ikke kom til å rekke flyet - for andre gang på rad.

Ifølge The Times of India nådde ikke 59-åringen fram til gaten før innsjekkingen var stengt.

Han bestemte seg for å ta en noe spesiell telefonsamtale.

- Han ble irritert og truet med at flyet ikke skulle gå uten ham. Deretter ringte han politiet fra mobiltelefonen sin og sa at det var ei bombe på flyet, sier stasjonssjef R. Srinivas ved Rajiv Gandhi-flyplassen i et presseskriv delt med The Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.