Kommer snart til en bar i London

Spill mens du tisser. Hvor skal det ende?

Spill ivei ... uten hender. Det siste til underholdningsbruk på utestedene er interaktive tissespill montert ved urinalet. Foto: Captive Media
Spill ivei ... uten hender. Det siste til underholdningsbruk på utestedene er interaktive tissespill montert ved urinalet. Foto: Captive Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snakker vi om tommer på toalettet, kan noen kanskje bli skeptiske. Men snakker vi om tommer på disse urinalene, så handler det like gjerne om størrelsen på skjermen. Britiske Captive Media Limited har nå fått registrert patent på et underholdningssystem for urinal, kalt Interactive apparatus for use with a urinal.

Jada - leketøy for herredassen.

Fint for den med snev av prostatabesvær kanskje? Da kan jo ting ta litt tid ...

Ser du inn her før du spiser? Grisete toaletter skremmer gjestene

Dette er greia

Slik er underholdningssentralen montert over urinalet.  Foto: Captive Media
Slik er underholdningssentralen montert over urinalet. Foto: Captive Media Vis mer


Men hva er det egentlig Captive Media har fått patent på her, og er dette bare nok en vill produktidé vi aldri vil få se?

For å svare på det siste først: Dette ble forrige uke allerede installert og vist på en bar i London, The Exhibit i Balham.

Og hvordan funker så dette? Over urinalet finnes en interaktiv enhet, og litt nærmere skålen finnes infrarøde sensorer. Via disse kan de tissende herrer kontrollere spill, med navn som Clever Dick og On The Piste. Ikke med fingrene, neida: Med urinstrålen.

Og etter utført dåd, kan selvsagt resultatet postes både til Twitter og til et webbasert rangeringssystem.

Tenker det vil få sving på ølsalget?

Skjermene benyttes forøvrig til reklame når de ikke er i bruk, mens postingen på sosiale medier er tenkt å få det til å riktig "summe" av aktivitet rundt utestedets høye grad av kulhet.

Er dette Norges fineste toaletter?

Mer om London finner du her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer