Konferanser og festivaler i nord

Fra Nordnorgekonferansen og NordlysFestivalen til samisk fotball og kulturmønstring. Du rekker ikke å kjede deg i Tromsø.

Publisert
Sist oppdatert

Umiddelbart etter filmfestivalen er det tid for den årlige Nordnorgekonferansen - en dugnad for landsdelen der den nordnorske identiteten settes på dagsordenen. Her står både OL i 2014 og kulinariske fiskeretter på menyen.

Nordnorgekonferansen 19.-20. januar.

Aurora Borealis

Siden 1988 har siste uke i januar stått i musikkens tegn i Tromsø. Byen samler da musikere fra inn og utland til NordslysFestivalen, et musikalsk heksebrygg som kan by på det meste av musikalske inntrykk og uttrykk, og i årets festival er stemmer satt i fokus. NordlysFestivalen 2004 starter den dagen solen vender tilbake til Tromsø.

NordlysFestivalen 21.-25. januar.

I forkant av festivalen arrangeres det hvert år en konferanse for å fremme samarbeid mellom kulturen og næringslivet. NordlysKonferansen 2004 avholdes på Rica Ishavshotell, og temaet er kultur og reiseliv.

Nordlyskonferansen 20.-21. januar.

Kulturmønstring og samisk fotball

Den siste helgen i januar er det ungdom og kultur som står i fokus, på Ungdommens Kulturmønstring i Tromsø Kulturhus. Kulturmønstringen består av sceneopptredener, utstillinger og verksteder, med en utstilling for de bildende og figurative kunstnerne, og en konsert for de utøvende. I tillegg vil det også arrangeres en rekke ulike verksteder og workshops som ledes av profesjonelle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer