Konklusjon

Noen fergeselskaper holder seg godt flytende også i cyberspace, mens andre best bør utstyre sine nett-gjester med redningsvester.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet nettstedene til fem fergeselskaper; her er konklusjonen.

Delt seier til DFDS Seaways og Color Line

Dette er begge lettnavigerte og brukervennlige sider, men ingen av dem greier å score full pott – derfor belønner vi begge med terningkast 5.

DFDS SeawaysKonklusjon: Oversiktlig, lett å navigere – kanskje med unntak av reisemålsinformasjonen. Bra responstid på e-post forespørsler. Bra info om skipene, og to veier til prisinfo. Trekk for omstendelig bestillingsprosess og ingen informasjon om betalingsmåte. Ingen tax-free priser.

Les hele vurderingen her.

Color LineKonklusjon: Trekk for lite reisemålsinformasjon, ikke mulig å betale med kredittkort over Internettbestillingen. Pluss for tax-free priser, to veier til prisinformasjon, svært bra info om skipene, og veldig bra responstid på e-post henvendelser til kundetjeneste. Pluss for ”ring meg tilbake”-tjeneste.

Les hele vurderingen her.

Deler tre prikker

Stena Line og Fjord Line får begge terningkast 3.

Stena LineTrekk for forvirrende navigasjon, registrering for å bestille reisen – som fra før går over mange trinn. Kun info om båten som seiler fra Norge, på de norskspråklige sidene. Ingen tax-free priser, og ikke informasjon om fergeterminalene. Pluss for reisemålinformasjon, flere veier til å finne prisen på reisen, og mulighet til å betale med kredittkort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer