Kontor for flyplassinnsatte

Tilbringer du for mye tid på reisefot? Da kan det være du har tenkt på noe slikt som denne.

SMART? Hvis du absolutt må ha noe gjort er det mulig du trenger et flyplasskontor som dette. Eller så bør du kanskje se på prioriteringene dine.
SMART? Hvis du absolutt må ha noe gjort er det mulig du trenger et flyplasskontor som dette. Eller så bør du kanskje se på prioriteringene dine. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet på flyplassen kan til tider være så uutholdelig kjedelig at det er forståelig at radikale tanker om et nytt liv, en ny karriere og kanskje til og med et nytt hjemland kan blomstre i det blanke ørkenlandskapet.

Kanskje var det i en slik situasjon at CartDesk ble til?

Praktisk?

Ikke at det betyr så mye om du ser ut som et omreisende sirkus på en flyplass, alle du møter er personer du aldri vil se igjen. CartDesk er en ambulerende kontorplass for de som ikke synes en laptop på fanget ved gaten er nok.

I sammenpakket tilstand fungerer den som en vanlig bagasjetralle i aluminium, men ved et knappetrykk vil den i løpet av kort tid også fungere som et laptopbord.

Selve tralla veier rundt 4.7 kilo, men bordflaten tåler opp til ni kilo. Det vil med andre ord si at selv de tyngste bærbare PCene uten videre kan brukes sammen med CartDesk. Overflaten strekker seg forøvrig 66 centimeter over bakken, men kan høydereguleres for mindre brukere eller bedre sittestilling.

God plass

En liten fot nederst på tralla brukes som stabilisator når du for eksempel sitter på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris og roer deg ned etter et ublidt møte med en litt for aggressiv sikkerhetsvakt, men du vil likevel vekke oppsikt idet du rigger deg til i nærheten av gaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer