Kos deg del Sol

Leiebil i siestatempo. Oppdag det uoppdagede. Costa del Sol har gjenoppstått med nye muligheter for nye turister.

Publisert
Sist oppdatert

Alle foto: www.photito.com

Det nye Andalucia er det som venter utenfor høysesong. Når sommersola ikke tvinger en til å ligge paddeflat på stranda. Spanias største fylke byr på byer med storbypuls, knøttsmå landsbyer som gjemmer seg i fjellene, deilige kystbyer, øde strender, fjellkjeder, frodig skog eller knusktørre ørkenlandskap.

Hvilken himmelretning?

Hopp på et direktefly til Malaga for en slikk og ingenting, eller fly direkte til Sevilla med SAS fra 30. mars 2008. Deretter er det bare å la kompassnåla dirre og bestemme seg for hva man vil oppdage.

BILDESPESIAL: Uoppdagede opplevelser på Solkysten

Malaga, mer enn flyplass

Overraskende få opplever flyplassbyens virkelige potensiale. Gå ikke glipp av denne kulturbyen som er en av Solkystens mest intakte perler. Her lever malagueñerne i deilig tempo, omkranset av araberarv, både når det gjelder arkitektur, tradisjoner og mat. De går på marked i en gammel moské, der prisene er spanske i motsetning til turistifiserte. De dyrker sin kunstnersønn, Pablo Picasso, og åpnet for fem år siden et museum av høy kvalitet i hans navn. Og ikke minst, de benytter enhver sjanse til å ta seg et glass av sin berømte søtvin “Malaga Dulce”. Gjerne sammen med et par oliven eller noen strimler serranoskinke. Alltid utendørs, året rundt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer