Kostnadskrevende komfort

Mellom dyreste businessbillett og billigste økonomiklassebillett skiller 29.566 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

KLM

KLM lover treretters menyer ombord, egen innsjekkingsskranke og tidlig adgang til flyet, lounger, brede seter som kan legges ned i 150 grader. TV og telefon om bord i flyet. På KLM Boeing 777 kan setene legges ned i 170 grader. Denne pakken koster 34.176 kroner på avreisedatoen DinSide rekvirerte via Internett. Økonomiklassebilletter på den samme dagen koster 9.180 kroner, men på andre datoer er det mulig å fly økonomiklasse til New York for 4.610 kroner. De billigste billettene kan ikke endres, og det er heller ikke mulig å kjøpe seg opp til endringsmuligheter. Businessklassebillettene kan imidlertid endres helt frem til avreise. I tillegg finnes det dyrere økonomiklassebilletter til cirka 6.500 kroner som har endringsmuligheter mot et gebyr på 110 dollar, p.t. 725 kroner.

Med KLM tar turen 10 timer og 45 minutter, inklusive transfer på en time og 40 minutter i Amsterdam.

British Airways

Businessklassereisende kan velge mellom flere innsjekkingsløsninger; via Internett eller telefon, eller ved oppmøte i British Airways lounge eller prioritert skranke, eller på selvbetjeningsdisk. De får også tilgang til 180 lounger verden over som er utstyrt med kontorfasiliteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer