Krakilsk slo hjerteoperert

Den hjerteopererte mannen ble slått i brystet av en krakilsk gjest.

Krakilsk slo hjerteoperert
Publisert
Sist oppdatert

Den uheldige episoden skjedde under en fest, og den hjerteopererte fikk vondt i brystet.

Slått i brystet

Klageren hevder at de etter hendelsen ba om Star Tours hjelp for å skaffe politi og legehjelp, men sier at guidene på stedet ikke gjorde noen ting for å hjelpe. Ifølge klageren skaffet guidene taxi for å ta den hjerteopererte tilbake til hotellet. Under kjøreturen falt mannen i koma, og måtte fraktes til sykehus.

Klager mener at dårlig oppfølging fra charteroperatøren ødela ferien, og krever et prisavslag på 15.000 kroner.

Hjalp

Det er alltid to sider av samme sak, og ifølge Star Tour ble personalet kontaktet etter hendelsen, og tilbød den slåtte å ringe etter lege. Dette ville imidlertid ikke den hjerteopererte, som heller ville hvile litt og i stedet bli med bussen tilbake til hotellet. Guiden tilbød taxi, som etter noe tid ble akseptert. Turoperatøren sier at de aldri fikk melding om at mannen var blitt syk og sendt til sykehus – og at de dermed heller ikke kunne hjelpe i den situasjonen.

Avslag

I sin uttalelse bemerker Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser at partene er uenige og har forskjellig syn på hendelsesforløpet. De skriver at opplysningene i saken ikke gir avklaring på de faktiske hendelser, men at de etter de opplysningene som faktisk foreligger ikke ser det som bevist at guiden på stedet opptrådte kritikkverdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer