Krakilske passasjerer verden rundt

Her er historier om krakilske flypassasjerer verden rundt.

Publisert
Sist oppdatert

Bet sidepassasjer

NTB og Dagbladet.no forteller under tittelen "Ingen kjærlighet ved første bitt" om japaneren som ble så sur da han fikk nei til en "date" med sidekvinnen, at han like godt satte tennene i armen hennes og bet til. Den ugjengjeldte kurtisen skjedde på tur fra Seoul til Tokyo. Ved ankomst Tokyo ble det ikke romantisk middag, men møte med politiet, på den bitevillige japaneren.

Krakilske kvinner på fly

Det er ikke bare menn som slår eller biter fra seg på fly. Vi har funnet flere historier som vitner om at kjønn ikke er en hindring når det gjelder å være bråkmaker på fly:

Kvinnen, som skulle fly fra Newcastle til Tenerife med sin kjæreste, hadde drukket tett før avgang for å overvinne sin flyskrekk. Dette kan vel ikke sies å ha vært veldig vellykket, da kvinnen etter hvert begynte å rope og banne til sin kjære, og sparke i seteryggen foran seg. Ingen greide å roe den krakilske kvinnen, så flyet måtte nødlande i Portugal, hvor kvinnen ble satt på bakken.(Historie fra Ananova.com, juni 2002.)Det er tydeligvis ingen aldersbegrensning på bråkmakere. Ananova.com forteller om en 83-årig kvinne som ble så vidt uregjerlig underveis fra Ontario til Storbritannia, at flyet måtte nødlande og kvinnen settes av i Newfoundland.(Historie fra august 2001.)Det rant over for to kvinner på vei fra Mallorca til Storbritannia. Etter å ha blitt tatt for å snikrøyke på toalettet, klikket det fullstendig for damene, som forsøkte å åpne en nødutgang.(Historie fra juni 2001.)En kvinne skallet ned en flyvertinne på flyreisen fra Orlando til Manchester, visstnok fordi hun ikke taklet å bli nektet å røyke om bord. Flyvertinnen fikk brukket nesen i overfallet.(Historie fra Ananova.com, mai 2001.)Kvinnen på vei fra Houston til Gatwick likte ikke å bli nektet mer alkoholservering. Hennes respons til flyverten som nektet henne servering, var å slå han på baken.(Historie fra Ananova, mars 2001.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer