Krakilske passasjerer verden rundt

Her er historier om krakilske flypassasjerer verden rundt.

Publisert
Sist oppdatert

Full, vill og splitter gal

 1. Gærne nordmenn
 2. Krakilske passasjerer verden rundt


Bet sidepassasjer

NTB og Dagbladet.no forteller under tittelen "Ingen kjærlighet ved første bitt" om japaneren som ble så sur da han fikk nei til en "date" med sidekvinnen, at han like godt satte tennene i armen hennes og bet til. Den ugjengjeldte kurtisen skjedde på tur fra Seoul til Tokyo. Ved ankomst Tokyo ble det ikke romantisk middag, men møte med politiet, på den bitevillige japaneren.

Krakilske kvinner på fly

Det er ikke bare menn som slår eller biter fra seg på fly. Vi har funnet flere historier som vitner om at kjønn ikke er en hindring når det gjelder å være bråkmaker på fly:

 • Kvinnen, som skulle fly fra Newcastle til Tenerife med sin kjæreste, hadde drukket tett før avgang for å overvinne sin flyskrekk. Dette kan vel ikke sies å ha vært veldig vellykket, da kvinnen etter hvert begynte å rope og banne til sin kjære, og sparke i seteryggen foran seg. Ingen greide å roe den krakilske kvinnen, så flyet måtte nødlande i Portugal, hvor kvinnen ble satt på bakken.
  (Historie fra Ananova.com, juni 2002.)
 • Det er tydeligvis ingen aldersbegrensning på bråkmakere. Ananova.com forteller om en 83-årig kvinne som ble så vidt uregjerlig underveis fra Ontario til Storbritannia, at flyet måtte nødlande og kvinnen settes av i Newfoundland.
  (Historie fra august 2001.)
 • Det rant over for to kvinner på vei fra Mallorca til Storbritannia. Etter å ha blitt tatt for å snikrøyke på toalettet, klikket det fullstendig for damene, som forsøkte å åpne en nødutgang.
  (Historie fra juni 2001.)
 • En kvinne skallet ned en flyvertinne på flyreisen fra Orlando til Manchester, visstnok fordi hun ikke taklet å bli nektet å røyke om bord. Flyvertinnen fikk brukket nesen i overfallet.
  (Historie fra Ananova.com, mai 2001.)
 • Kvinnen på vei fra Houston til Gatwick likte ikke å bli nektet mer alkoholservering. Hennes respons til flyverten som nektet henne servering, var å slå han på baken.
  (Historie fra Ananova, mars 2001.)

Ville sette fyr på seg selv

Nettstedet hangar.no kunne i november 2002 fortelle historien om brasilianeren som under en innenriksflyvning i Brasil truet med å sette fyr på seg selv og flyet. Mannen var i mental ubalanse og hadde greid å stikke av da han skulle innlegges på klinikk. Han hadde med seg bensin i en colaflaske og ropte at han ville fyre opp seg selv og flyet. Før antenning ble han overmannet av kabinpersonale og passasjerer. I bagasjen hadde mentalpasienten også med seg flere beholdere med maurmiddel …

Kjærlighetskrangel

Denne historien kan ikke sammenliknes med de ovennevnte, men den skapte likevel nok oppstandelse til at vi vil nevne den her:
Et kjærestepar kranglet såpass at den kvinnelige halvdelen av paret til slutt forlangte å få gå av flyet. Dette skjedde etter boarding, men før flyet hadde rukket å komme i luften. Dette medførte at all bagasje tilhørende de 170 passasjerene om bord måtte lastes av for å finne kvinnens bagasje. Flyet, som skulle frakte solhungrige turister fra grå Manchester til solfylte Rhodos, mistet dermed sin tildelte "slot" tid; altså tiden da flyet skulle ta av. Forsinkelsene ble så store at ny besetning måtte tilkalles – fordi arbeidsdagen til besetningen om bord da ville strekke seg ut over arbeidstidsbestemmelsene. Det endte med at rhodosfarerne ikke kom seg av gårde før dagen derpå, og de måtte overnatte på flyplassen fordi alle hotellene var fulle. De reisende var selvsagt rasende, og måtte roes ned av politiet. Det kranglende paret måtte eskorteres vekk av politiet, for sin egen sikkerhet. De fikk heller ikke være med det forsinkede flyet til Rhodos.
(Historie fra Ananova.com, august 2001.)

 • Klikk her for å lese historier om krakilske nordmenn.

 • Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer