Krampesalg: Syden fra 595,-

Flyturer fra 595 kroner og hotellferie i Syden fra 895 kroner. Det kan ikke kalles annet enn billig. Du har fortsatt noen uker på deg med reisekuppmuligheter før høstferien igjen gir charteroperatørene overskudd i kassa. Se ukens hete kupp, eller hold deg oppdatert selv med vår restplassoversikt.

Tenerife er et av reisemålene du kan nå for under tusenlappen denne uken. Der kan du blant annet se Spanias høyeste fjell, Teide.
Tenerife er et av reisemålene du kan nå for under tusenlappen denne uken. Der kan du blant annet se Spanias høyeste fjell, Teide. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du reise til krampa tar deg, nesten uten at det merkes på lommeboka. Ikke nok med at flyselskapene innenlands kriger om kundene med lave flypriser mellom de største byene, på chartermarkedet gjør du nå kjempekjøp. Vi har sett over tilbudene, og funnet drøssevis under tusenlappen, både med og uten hotell.

Fra 595 kroner

Har du husrom i Syden slipper du nå med priser fra knappe seks hundrelapper for reisen tur-retur. For priser under 800 kroner får du endog 14 dager å boltre deg på. Reisemål i Spania, Italia, Hellas, Tyrkia og Tunisia venter på den som har anledning til å ta ut noen ekstra fridager nå. Men husk at august er den store feriemåneden i sentrale europeiske land, så det kan være vanskelig å få husrom i de mest populære områdene.

Knallpriser med fly til Syden

De fleste tilbudene til disse lave prisene finner vi fra Oslo, men også Trondheim og Stavanger er representert. Vil du reise fra andre byer, bør du uansett sjekke vår restplassoversikt der du kan søke på reiser fra den flyplassen du helts vil reise fra.

Hotell under tusenlappen

Frister det ikke å jakte på bosted på egenhånd, bør du sjekke tilbudene der hotell er inkludert. I restplassoversikten velger du da å se kun reiser som er inkludert hotell. Vi finner nesten 40 tilbud på reiser med hotell der regningen ikke overstiger tusen kroner. Reisemål som Bulgaria, Kanariøyene, Spania, Hellas, Kypros og Tunisia er blant de vi har sett denne uken. Merk at kvaliteten på hotell kan variere når du reiser uspesifisert, men er du ikke for kresen på fasilitetene er dette glimrende tilbud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer