Kreta, Korsika og Koster - og noen til

Europeiske øyparadiser bare en fly- eller biltur unna.

Publisert
Sist oppdatert

Kreta

Til Kreta, en av de største turistmagnetene blant de greske øyene, kommer du deg enkelt og greit: Apollo, Star Tour, Ving Reiser og Saga Solreiser tilbyr alle turer til denne naturmessige karrige øya. I tillegg til finfine badeforhold finnes her oldtidsbyer som Knossos. Følger du med på DinSides restplassoversikt kan du kjøpe lavprisbilletter til Kreta.

Les mer:Guide til charter-HellasOffisiell turistinformasjon

Korsika

Nord for Sardinia ligger den selvstendighetssøkende øya Korsika. Øya tilhører Frankrike men de 260.00 innbyggerne snakker en italiensk dialekt, og arbeider for selvstendighet. Kvinnebedåreren Don Juan og Napoleon Bonaparte er begge født her. Øya har ikke markedsført seg kraftig som turistdestinasjon, men kan likevel varte opp et sammensatt aktivitetstilbud; dykking, golf, fjellklatring, padling og bading. Det er også muligheter for en stille tid: Tilreisende kan søke seg til Corbara-klosteret og følge livet der. Korsika Ferie selger flybilletter fra cirka 3.450 kroner, men det er også mulig å kjøpe ruteflybilletter med KLM og Air France.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer