Krevde å få bytte fly

Passasjerer skremt av tekniske problemer.

Flypassasjerene turte ikke fly med flyet som hadde tekniske problemer. Foto: Colourbox
Flypassasjerene turte ikke fly med flyet som hadde tekniske problemer. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Passasjerene ombord et Air Berlin-fly, lagde en underskriftskampanje for å få fly med et annet fly etter at det nye Boeing 737-800-flyet deres hadde tekniske problemer. Det skriver Reuters og Associated Press.

Sist søndag skulle flyet ta av fra Nuremberg på vei til Faro da kapteinen stanset avgangsforsøkene pga. problemer med landingsklaffene.

Kapteinen ba de 172 passasjerne om å forlate flyet slik at problemet kunne fikses. To passasjerer droppet å gå ombord igjen, mens resten fant plassene sine.

Krevde nytt fly

Men da samme problemet oppsto andre gang kapteinen forsøkte å ta av, tok de resterende 170 passasjerene affære, og lagde en underskriftskampanje der de krevde et nytt fly.

Det fikk de - selv om de måtte vente nesten 14 timer mens det fløy inn fra Tyrkia.

- Denne hendelsen viser at flypassasjerer er veldig sensitive til alle mulige tekniske problemer for tiden, sa Alexandra Mueller, talsperson for Air Berlin.

Grunnen er selvsagt den tragiske flyulykken i Madrid i august, der over 150 mennesker omkom. Tekniske problemer var antageligvis årsaken til flystyrten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer