Krevde alt tilbake

Reisefølget ble skuffa.

FULL REFUSJON: Reisefølget ville ha tilbake alle pengene etter turen til Lanzarote. Foto: Shutterstock/NTB
FULL REFUSJON: Reisefølget ville ha tilbake alle pengene etter turen til Lanzarote. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ferien er for mange årets store høydepunkt, og når man har gledet seg lenge, blir det fort surt om det hele ikke står til forventningene.

Slik var det også for et reisefølge på tre, som krevde hele summen tilbakebetalt etter en all inclusive-ferie på Lanzarote med reisebyrået Apollo.

Saken var nylig oppe i Pakkereisenemnda, og ble først omtalt av Flysmart24.

Reisefølget besto av to voksne og et spedbarn på 10 måneder, og det var to ting som gjorde at de ga ferien det glatte lag, og dermed ville ha tilbake de 11 000 kronene turen kostet.

Kaldt basseng

For det første hadde barnebassenget en temperatur på 25 grader. De voksne mente dermed at barnet ikke kunne bruke dette, da det ifølge dem måtte være på 32 grader.

Her svarte Apollo at selskapet i sin omtale presiserer at den normale varmen er rundt 20 grader vinterstid, og ofte kjøligere når været er dårlig.

Mangelen på vegetarmat var det andre reisefølget reagerte på.

Apollos personale oppgir at de var i kontakt med hotellet angående spesialmaten, og ba deretter gjesten om å kontakte resepsjonen med sine ønsker og at resepsjonen da ville følge opp dette videre med kjøkkenpersonalet. Apollos personale på reisemålet forsøkte å hjelpe klager på best mulig måte da hotellet ikke imøtekom klagers forventninger. Apollos personale tilbød utflukter i og utenfor Apollos program og at de kunne få rabatt på utfluktene, noe klager takket nei til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer