Kroppskontakt: Hvem har lov til å ta på deg, og hvor?

Og hvem har du lov til å ta på - og hvor, og hvem er du komfortabel med å se i nærkontakt med andre?

Publisert
Sist oppdatert

I bydelen Little India i Singapore gikk alle mennene og leiet, men du så aldri kvinner og menn hånd i hånd. Det var faktisk svært få damer i gatene. Men det var helt akseptert at mannlige venner og familiemedlemmer leiet hverandre. Uten å være homo. Men damene sine kunne de ikke leie... Norsk prosjektleder (26)

Den norske kvinnen ble ikke støtt, snarere forbauset, men hadde du tatt scenarioet med hundrevis av menn, hånd i hånd, og flyttet dem til den konservative amerikanske sørstatsbyen Savanna, da hadde det nok blitt oppstandelse…

Når enden er god er allting godt

Jeg ble krafset på i Mexico – i hele 10 uker – og det var ingen god opplevelse. Det er åpenbart at lave, skandinaviske piker med (på den tiden) lyst langt hår og stor rumpe var ”open market” for dem. Bestefedre og deres barnebarn var like ublyge i den sammenhengen.Norsk journalist (33)

Det er nok ikke bare i Mexico dette gjelder. Lignende tilfeller blir rapportert fra alle verdens hjørner, særlig fra latinske land, der jentene opererer inn silikon eller fettsugt fett i stumpen for å få en "Jennifer Lopez".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer