Kul camping

Campingliv er mer enn grilldress og slippers, selv om kule campere også gjerne utstyrer seg med slippers. Det har imidlertid sin helt spesielle forklaring.

Publisert
Sist oppdatert

- Vi er ikke riktige campere da, påstår de fire studentene fra USA og Portugal som har stoppet på Ekeberg i Oslo på sin vei sydover i Europa. - Vi er faktisk på vei hjem, etter studier i Trondheim.

Vel - utseendet kan bedra. For her ligger de i telt, og kjører en bil fullstappet med alt fra sykkelhjul og kinesiske hatter, til pledd og soveposer.

- Bilen blir full når man skal ta med seg saker fra et helt år, sier Paulo fra Portugal, og forklarer at tre av de fire skal ta seg nedover Europa på 14 dager, og besøke spreke byer og studievenner underveis.

Skroll ned for mer.To av dem innrømmer likevel at de er erfarne campere, begge har speiderbakgrunn, og drar på campingferie hvert år. På spørsmålet om hva man absolutt må ha med på campingtur, svarer de først "telt, sovepose, liggeunderlag." Men graver vi litt dypere kommer de heteste stalltipsene.

- Ta med flere lengder med tau, bomullstau med nylonkjerne er best. Bomull er lett å knyte, og holder godt i all slags vær. Selv om det blir vått, er det å foretrekke fremfor nylon, som er vanskelig å knyte solid, forklarer arkitektstudent Nuno, også fra Portugal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer