Kule hoteller i Norden

Storbyturen kroner vi mer enn gjerne med opphold på byens kule, romantiske eller spesielle hoteller.

Publisert
Sist oppdatert

Nordiske hovedsteder er perfekte utflukter på slutten av året, når vi har lite ferie til overs, men plenty av utfartstrang. Det er en kjent sak at både svensk og dansk shopping er langt mer hensynsfull mot lommeboken enn norsk, i tillegg har de nordiske hovedstedene mye å by på for den som jakter på opplevelser.

Prikken over i'en

Så hvordan setter vi en ekstra spiss på et bybesøk når dagene er korte, og papirbunkene på kontoret gjør det umulig med ukelange ferier like oppunder jul. Jo, da driter vi i døgnprisen, og booker de kuleste hotellene vi kan finne.

OsloHer hjemme strømmer tilreisende inn til hovedstaden for blant annet å få med Sven Nordins nakne snurrebass i suksess-stykket I blanke messingen på scenen på Chateau Neuf. Dessuten er høstshopping i Oslo et årlig innslag for mange nordmenn. Og har du ikke barn, søsken, venner eller andre potensielle tilbydere av en ekstra seng i den norske hovedstaden, kan du glede deg over flere hyggelige hoteller som kan bidra til å sette en ekstra spiss på oppholdet.

Hoteller i Oslo

StockholmByen som alt for ofte kalles Nordens Venezia, er ikke tapt bak en designvogn hva gjelder fancy hoteller. Skal du klaske til med et virkelig spesielt bosted under storbyferien, er Stockholm byen å velge. Dessuten er kronekursen fordelaktig, og tilbudet av både underholdning og shopping uforlignelig. Men husk varmt tøy - den svenske hovedstadens beliggenhet gir ikke verdens mest gunstige høstklima.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer