Kuleste hoteller 2007

Her finner du noen av de beste, kuleste og mest spesielle hotellene vi kom over i 2007.

Publisert
Sist oppdatert

Noen hoteller er verdt reisen i seg selv. Om de har verdens beste utsikt, byr på ekstravaganse til en rimelig penge eller er bygget med militærteknologi.

Under finner du listen over hoteller som har vekket vår og lesernes interesse i 2007.

New Yorks feteste penthouse

Det er I-M. Pei, arkitekten bak Four Seasons, som som har designet leiligheten. Ty Warner Penthouse har en døgnpris på 30.000 dollar, cirka 162.500 kroner, noe som trolig gjør den til verdens dyreste suite. Les mer og se bilder her.

Foto: Qbic
Foto: Qbic Vis mer


Billig kube i Amsterdam

I april åpnet Qbic Hotel i Amsterdam. Qbic selger seg som en billig og trendy hotellkjede med fokus på design og kvalitet.

Qbics rom er små kuber på syv kvadratmeter med Hästens seng, bad med Philippe Starck detaljer, LCD-tv, trådløst internett og en liten spise/jobbeplass. Les mer om hotellet her.

Flytende Mayahotell

Et svensk firma vil ta i bruk avansert militærteknologi for å lage verdens første flytende luksushotell.Les mer om prosjektet her.

Bo i en klippe

Kokopelli's Cave Bed & Breakfast er et noe uvanlig hotell i en klippevegg i New Mexico.Les mer her.

Paris' kuleste hotellrom

Paris beste utsikt og kanskje årets mest romantiske overraskelse til kjæresten? En installasjon som består av et rom, bad og stue, er det nyeste hotellet i Paris. Den gysegrønne lille boksen tilbyr overnatting i 1970-stil, med glamour, kunstneriske duppeditter og en enorm utsikt mot Eiffeltårnet. Les mer her.

Dette hotellrommet i Paris finner du ikke maken til.
Dette hotellrommet i Paris finner du ikke maken til. Vis mer


Ditt eget hotell

Hva med å leie ditt eget hotell neste gang du planlegger en tur til Amsterdam? Det er faktisk mulig.

Hotellet heter Steel, og er oppkalt etter gaten det ligger i. Enkeltsuite-hotellet ligger i Staalstraat som ligger så nære det historiske sentrum av Amsterdam du kan komme. Dette betyr da også at du bor et par minutters gange fra Red Light District blant annet. les mer her.

Det mobile hotellrommet. Foto: Travelodge
Det mobile hotellrommet. Foto: Travelodge Vis mer


Bo i et mobilt hotellrom

Det er den britiske hotellkjeden Travelodge som har lansert det mobile hotellrommet, som også kan karakteriseres som en krysning av et hotellrom og et telt. Travelpod heter konstruksjonen, og den er Travelodges bidrag til den nye "glamping"-trenden.Les mer her.

Strandluksus til 400 kr

Hos denne hotellperlen i Mexico får du din egen strandbungalow for 430 kroner natten. Det lille boutique-hotellet består av 15 cabañas, eller bungalower, med palmetak og egne balkonger, og bare noen late flipflopsteg til stranda.Les mer her.

Verdens høyeste vingård og hotell


Å drikke vin 3.000 meter over havet i et av de mest øde områdene av de argentinske Andesfjellene, det kan forandre synet ditt på så mangt. Spesielt på hva en god vingårdsferie og et perfekt hotell er.Les mer her

Bassenget på Bodega Colomé ligger herlig svøpt under de imponerende fjellene. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen.
Bassenget på Bodega Colomé ligger herlig svøpt under de imponerende fjellene. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen. Vis mer
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer