Kun hotell: Spar tusener

Noen foretrekker Kun fly-tilbudene fra turselskapene. Men hva med de som har lyst på litt større valgmuligheter under reisen, men ikke har lyst til å gi slipp på den vante komforten og tryggheten det er å bo på et hotell drevet eller formidlet av en norsk operatør? Saga Solreiser har introdusert Kun hotell.

Publisert
Sist oppdatert

- Vi vet at mange nordmenn ønsker å bo på Saga Solreiser sine hoteller rundt i verden, selv om de har valgt en annen løsning for å komme seg til reisemålet. Dette er nå mulig med lanseringen av Kun hotell, sier Anne-Lise Sørli, administrerende direktør i Saga Solreiser.

Kun hotell gjør det mulig å bo på selskapets hoteller fra første natt og oppover på de fleste av reisemålene du finner i katalogen deres. Hoteller på Mallorca, Kanariøyene, Thailand, Tyrkia, Florida og Egypt ligger allerede ute for salg, samt flere Saga City storbyhoteller.

På sikt vil hoteller på de fleste av turoperatørens reisemål være tilgjengelige.

Vil dette utgjøre noen forskjell i pris for deg? Vi tar en titt på hva du kan vinne - og hvordan du kan gjøre det - med Saga Solreisers Kun hotell.

Men kanskje aller viktigst – Kun hotell-konseptet lover å gi deg frihet til å velge. Nå kan du enklere skreddersy din egen ferie. Det skal være mulig å bo en uke i Hellas og en uke i Italia – på Saga Solreisers hoteller – men uten å måtte tilbake til Gardermoen først.

I tillegg blir det større frihet i forhold til hvor lenge du er borte. Nå er du ikke lenger bundet til syv eller 14 dager, men kan skreddersy reisen til dine fridager, enten det er tre eller 12 av dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer