Kun menn har adgang

Denne bobilen er laget av menn, for menn. I tilfelle du lurte.

Kuskinn, bredskjerm, spill og musikk. Som skapt for fest - herrefest. Foto: Rene Tillmann /Messe Duesseldorf
Kuskinn, bredskjerm, spill og musikk. Som skapt for fest - herrefest. Foto: Rene Tillmann /Messe Duesseldorf Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dartspill, ølkraner, pokerbord, stor flatskjerm-TV og pissoar. Nei, vi skriver ikke om den siste brune bula borte i gata, men en bobil designet av og for menn.

Guttas drømmebobil

Das Männer Mobil heter doningen, som i disse dager blir presentert som en av nyhetene på Caravan Salon Düsseldorf, verdens ledende caravanmesse (som varer frem til 6. september).

Her skal vi ikke være i tvil om hvem som er målgruppen. Dekselet over frontruten er dekorert med en korsettkledt kvinnefigur, der de runde glassgluggene er strategisk plassert i korsettets øvre kant. Og ikke nok med det: Markisen over inngangsdøren er dekorert med smekre damebein i utilslørt positur, og bak toalettet henger en obligatorisk kalenderpike. Er du fortsatt i tvil, er bilen dekorert med logoen med påskriften Das Männer Mobil.

Mer camping? Se reportasjen fra fjorårets campingmesse på Lillestrøm og fjorårets Caravanmesse i Düsseldorf

For cowboyer på fire hjul

Myten om den gamblende, øldrikkende og kanskje litt svette harrytassen får fritt spillerom her. Sentralt i bobilen ligger den kuskinntrukne stuen, som selvsagt ikke hadde vært en drømmestue uten rikholdig bar med tappekraner for øl og spritdispensere. Bilen triller rundt med to flatskjerm-TVer, dolbysurroundsystem, DVD-Blue Ray og Playstation 3.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer