Kun menn har adgang

Denne bobilen er laget av menn, for menn. I tilfelle du lurte.

Kuskinn, bredskjerm, spill og musikk. Som skapt for fest - herrefest. Foto: Rene Tillmann /Messe Duesseldorf
Kuskinn, bredskjerm, spill og musikk. Som skapt for fest - herrefest. Foto: Rene Tillmann /Messe Duesseldorf Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dartspill, ølkraner, pokerbord, stor flatskjerm-TV og pissoar. Nei, vi skriver ikke om den siste brune bula borte i gata, men en bobil designet av og for menn.

Guttas drømmebobil

Das Männer Mobil heter doningen, som i disse dager blir presentert som en av nyhetene på Caravan Salon Düsseldorf, verdens ledende caravanmesse (som varer frem til 6. september).

Her skal vi ikke være i tvil om hvem som er målgruppen. Dekselet over frontruten er dekorert med en korsettkledt kvinnefigur, der de runde glassgluggene er strategisk plassert i korsettets øvre kant. Og ikke nok med det: Markisen over inngangsdøren er dekorert med smekre damebein i utilslørt positur, og bak toalettet henger en obligatorisk kalenderpike. Er du fortsatt i tvil, er bilen dekorert med logoen med påskriften Das Männer Mobil.

Mer camping? Se reportasjen fra fjorårets campingmesse på Lillestrøm og fjorårets Caravanmesse i Düsseldorf

For cowboyer på fire hjul

Myten om den gamblende, øldrikkende og kanskje litt svette harrytassen får fritt spillerom her. Sentralt i bobilen ligger den kuskinntrukne stuen, som selvsagt ikke hadde vært en drømmestue uten rikholdig bar med tappekraner for øl og spritdispensere. Bilen triller rundt med to flatskjerm-TVer, dolbysurroundsystem, DVD-Blue Ray og Playstation 3.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.