Kun menn har adgang

Denne bobilen er laget av menn, for menn. I tilfelle du lurte.

Kuskinn, bredskjerm, spill og musikk. Som skapt for fest - herrefest. Foto: Rene Tillmann /Messe Duesseldorf
Kuskinn, bredskjerm, spill og musikk. Som skapt for fest - herrefest. Foto: Rene Tillmann /Messe Duesseldorf Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dartspill, ølkraner, pokerbord, stor flatskjerm-TV og pissoar. Nei, vi skriver ikke om den siste brune bula borte i gata, men en bobil designet av og for menn.

Guttas drømmebobil

Das Männer Mobil heter doningen, som i disse dager blir presentert som en av nyheteneCaravan Salon Düsseldorf, verdens ledende caravanmesse (som varer frem til 6. september).

Her skal vi ikke være i tvil om hvem som er målgruppen. Dekselet over frontruten er dekorert med en korsettkledt kvinnefigur, der de runde glassgluggene er strategisk plassert i korsettets øvre kant. Og ikke nok med det: Markisen over inngangsdøren er dekorert med smekre damebein i utilslørt positur, og bak toalettet henger en obligatorisk kalenderpike. Er du fortsatt i tvil, er bilen dekorert med logoen med påskriften Das Männer Mobil.

Mer camping? Se reportasjen fra fjorårets campingmesse på Lillestrøm og fjorårets Caravanmesse i Düsseldorf

For cowboyer på fire hjul

Myten om den gamblende, øldrikkende og kanskje litt svette harrytassen får fritt spillerom her. Sentralt i bobilen ligger den kuskinntrukne stuen, som selvsagt ikke hadde vært en drømmestue uten rikholdig bar med tappekraner for øl og spritdispensere. Bilen triller rundt med to flatskjerm-TVer, dolbysurroundsystem, DVD-Blue Ray og Playstation 3.

Kuskinnet går forøvrig igjen også i barstoler og ikke minst på førerplass.


Ut med skrotet

Det lille kjøkkenet inneholder kjøle-/fryserom, kaffemaskin, mikrobølgeovn, ovn og gasskoketopp. Men det er det. Oppbevaring og håndtering av skittentøy, søppel og oppvask finner man fra utsiden. Uteliv passer gutta bra. Bilen har også en dra-ut-utestue og en takterrasse.

Innvendig er det lagt inn nye funksjoner på badet: Pissoaret hører selvfølgelig med i en ekte mannebobil.

Se flere utrolige campingbiler

Prototyp med stor lastekapasitet

Bobilen er produsert av Sunlight GmbH, som har invitert flere hundre menn til å skissere sin drømme-bobil. De fire beste ideene ble utvalgt av en jury, og benyttet i idégruppen som har utviklet denne bobilen.

Utgaven som vises på messen er en prototyp, bygget over en Iveco Daily, som tilfredstilte ønskene om bakhjulstrekk, tvillinghjul, god lastekapasitet - noe som er helt nødvendig med alt tilbehøret som er med i doningen.

Den er ikke prissatt. Men selskapet har tidligere laget en lignende utgave for kvinner, som siden er satt i produksjon, og som inneholdt elementer som har blitt tatt i bruk av flere i bobilindustrien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer