Flyr begjærer seg konkurs:

Kundene fortviler

Kundene raser etter at flyselskapet begjærer seg konkurs.

FERIEKLAR: Espen Prestø Paulsen skulle reise med Flyr førstkommende torsdag. Nå må han ordne nye billetter, og etterlyser informasjon fra selskapet. Foto: Privat
FERIEKLAR: Espen Prestø Paulsen skulle reise med Flyr førstkommende torsdag. Nå må han ordne nye billetter, og etterlyser informasjon fra selskapet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske lavprisflyselskapet Flyr informerte tirsdag at de vil begjære seg konkurs onsdag 01. februar.

Flyr lyktes ikke med ny finansieringsplan, og styret har tirsdag kveld konkludert med at det dessverre ikke finnes alternativer for videre drift. Selskapet vil onsdag morgen begjære seg konkurs. Alle Flyrs flyginger er innstilt. og billettsalget er stanset, heter det på nettsidene tirsdag kveld.

Videre opplyser de om at de oppfordrer alle som har bestilt billett hos dem, må kontakte sitt kredittkortselskap for refusjon.

Flyr har imidlertid ikke presisert hva som vil skje med de som har forhåndsbetalt sine flybilletter.

På Flyrs egne Facebooksider flommer det nå over av kommentarer fra forbrukere som har bestilt sine reiser med Flyr, hvor mange av dem etterlyser informasjon vedrørende sine kansellert sine billetter.

Norwegian og SAS opplyser at de nå tilbyr konkursstrandede Flyr-passasjerer billigere billetter hjem.

Kostbar affære

En av dem som nå blir rammet av konkursen, er Espen Prestø Paulsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer