Kunnskapsforlagets store verdensatlas

Publisert
Sist oppdatert

Faktasider om terreng og vegetasjon, klima, bosetning, befolkning, naturressurser og industri, miljø, tidssoner, samferdsel med mer. Hver verdensdel er presentert med et par sider med faktainformasjon, samt flotte oversiktskart over terreng og vegetasjon. Kartdelen er tydelig inndelt i verdensdeler, og hver verdensdel innledes med fysisk kart og politisk kart over området. Noe av informasjonen her begynner imidlertid å bli alvorlig gammel; tall fra 1995 er faktisk snart ti år gamle, og det er temmelig utdatert nå. Forklaring av geografiske betegnelser på fremmede språk. Symboler i registeret som forteller hva oppslagsordet refererer til; vulkan, ørken, skog etc.

    Ant. sider: 416Ant. kartsider: 213Bykart: 64 kart over byer og byområder, deriblant alle de skandinaviske hovedstedene. Både stedsnavn og navn på store veier. Ant. oppslagsord: 90.000Målestokk: Varierende. Norgeskartet i målestokk 1:1.000.000, Europa i målestokk 1:2.500.000 og ellers opp til 1:10.000.000.Språk: NorskSist revidert: 2003Forlag: Kunnskapsforlaget/Instituto Geografico De AgostiniPris: 798

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer