Kupp billigreisen nå!

Se hvor du kommer for spottpris.

Publisert
Sist oppdatert

Fra Oslo får du drøssevis av reiser til rundt 1.500 kroner, og fra Stavanger kommer du deg til Hellas for bare 1.348 kroner. Vi har oversikten.

Til tross for at det har blitt 25,7 prosent dyrere å fly siden juni-måned, fant vi altså noen kupp også denne uken. Det er fremdeles i august du får de billigste pakkereisene, mens i juli er det billig så lenge du har mulighet til å reise i løpet av et par dager - eller timer.

Se hvordan du kan få en luksusferie for en billig penge.

Bensinprisene styrer

I takt med at bensinprisene har økt, har også flybilletter og pakkereiser økt i pris. Derfor kan det være smart å være obs på at pakkeprisene kan stige i pris fremover. Så hvorfor ikke sikre deg en billig tur allerede i sommer?

Les også: Neida, bensinprisen er ikke så høy

Dette er billigst i juli

Har du ferie i juli, og både tid og penger til overs, er det fremdeles noen gode tilbud på markedet. Her har vi samlet opp de beste tilbudene i juli. Merk dere at de billigste julireisene enten har avreise i løpet av få dager, eller i slutten av juli. Vurderer du å reise en av de siste dagene i juli kan det lønne seg å sjekke prisene for begynnelsen av august - da begynner de nemlig å synke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer