Kur for sydenfeberen

Prisene på charterreiser nærmer seg igjen et hyggelig nivå, og dessuten er det håp om store besparelser både for dollarturister og skifanatikere.

Publisert
Sist oppdatert

Vi syns det er kjedelig med charterrestplasser over 2.500 kroner. Denne uken kjeder vi oss heldigvis ikke. Fra Oslo er det mulig å finne flere reiser til under denne prisen, og aller billigst er Star Tour med hele 14 dager til Mallorca for 1.495 kroner (kun fly). Nå kan nok været her overraske både den ene og andre retningen så sent på året, men det er i alle fall billig. Og betaler du litt mer, frister destinasjoner som Egypt, Tunisia og Kanariøyene med langt mer stabilt novembervær.

Her er de billigste reisene fra Norge nå

Det er flest billigreiser fra Oslo, enkelt og greit på grunn av at tilbudet her uansett er størst. Fra andre byer er det helst Stavanger du bør satse på for lavprischarter nå. Det finnes enkelte greie priser også fra Bergen, mens det helt i syd og helt i nord er magert. Fra Trondheim er det også dårlig med billigreiser.

For å sjekke selv fra din by - bruk restplassoversikten.

Denne uken er det forøvrig ikke mye å hente på å reise ut fra Sverige, men om du vil undersøke selv, kan du krysse av for reiser fra utlandet i restplassoversikten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer