Kurs, menyer, vin i kroner

Le Canard har mange tilbud til matvenner og vinvenner. Her er et innblikk i hva og hvor mye.

Publisert
Sist oppdatert

- For noen år tilbake fikk vi besøk av et eldre amerikansk ektepar som var på land fra en cruisebåt. De satt seg ned og konsumerte hele tre flasker hvitvin til 5.000 kroner stykket i løpet av kvelden. Og så sa de at de egentlig ikke hadde råd til å forlate restauranten, for det var så billig.

Denne historien forteller Kåre Wang for å illustrere prispolitikken på Le Canards viner. Selv om utvalget er godt - de nevnte hvitvinene er regnet som noen av de bedre du kan få tak i - så er ikke nødvendigvis påslaget i pris like høyt. Disse hvitvinene kostet bare noen hundrelapper mindre i innkjøp.

- Vi tar ikke nødvendigvis tre ganger prisen i påslag, og selv om vi har fått rykte på oss til å ha fryktelig kostbare viner, vil vi helst ikke ha 30.000 kroners viner på vinkartet. Selv om vi har dem i kjelleren, sier Wang.

I vinkjelleren finnes til enhver tid omkring 1.200 vinmerker, og på vinkartet kan du plukke viner fra omkring 350 kroner, og opp i 25.-30.000 kroners klassen.

Du får også egne vinmenyer til de ferdige menyene, for like under 900 kroner for seks glass tilpasset en niretter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer