Kuslipp i Stockholm

Få med deg sommerens største kunstmønstring, CowParade.

Superkua har inntatt Stockholm.

Foto: Stockholmtown.com
Superkua har inntatt Stockholm.

Foto: Stockholmtown.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteku. Popikon-ku. Solsikkeku. Stockholm har gitt rom for 100 høyst særegne kuer. Som en del av den internasjonale kunstmønstringen CowParade har svenske kunstnere blitt invitert til å skape et personlig kunstnerisk uttrykk gjennom kyrne.

Verdens største kunstmønstringCowParade er et internasjonalt kunstprosjekt som ble staret i Zürich i 1998 og som siden har gjestet New York, London, Sydney, Atlanta og Brüssel. Allle offentlige rom har blitt utnyttet for å stille ut de fargesprakende 100 glassfiberkyrne.

- Det er veldig morsomt med et kunstevenement som virkelig utnytter det offentlige rommet, sier Py Börjesen, ordfører i Stockholm Visitors Board i en pressemelding.

Evenementet avsluttes med en auksjon den 27. september på Stockholms Auktionsverk.

Eksterne lenker:CowParade StockholmStockholms Auktionsverk

PS: Petshop Girls i Sagveien 24 i Oslo selger CowParade-figurer i små størrelser.

Flere reisenyheterGratis overnatting i DanmarkDeilig husbåtferieGull av vannSkeive middager i KøbenhavnMorgenmad med Arne JacobsenCool kunst i Gamla StanØltrikk for turister

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer