Kutt køen med mobilkjøpt heiskort

Vinterferien kan by på mer enn deilige skidager. Det kan også bety køer foran billettlukene i skiheisen. Men løsningen er på vei inn hos flere skisteder: heiskorthandel på mobil.

Publisert
Sist oppdatert

For deg som besitter en mobiltelefon, og som har gjort klart for mobilhandel, kan køen foran billettlukene være historie. Nå innfører flere av de store skisentrene mobilhandel av heiskort. Enkelte gir også adgang til netthandel av heiskort, og flere kommer etter snart.

Her ser du hvordan du handler heiskort med mobilen.Disse skistedene har mobilhandel av heiskort.Dette koster heiskortene

Mer lenger ned på siden- Vi har hatt prøveprosjekt på Tryvann forrige skisesong, og nå er flere i gang med SMS-handel av heiskort, forteller content manager hos Telenor Mobil, Matilde Megård til DinSide. Salget har ikke tatt av per i dag, men tjenesten er helt ny og både skistedene og Telenor har store forventninger.

Ingen rabatt

Vi kunne kanskje forventet en rabatt på heiskortprisen, siden vi vil spare billettlukekostnader for skisenteret ved å gjøre handelen mobilt eller via nett. Men slik er det ikke. Heiskortet du handler mobilt, koster det samme som kortene du kjøper i billettluken. Selve mobilhandelen betaler du 1 krone for per gang. Mobilhandel er mulig uansett hvilket abonnement du har, så lenge det er levert av en norsk mobilleverandør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer