Kyllingfrie reisekupp

De beste reisekuppene gjør du mot slutten av påsken og uken etter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ennå muligheter til å skaffe seg restplasser i påskeuken, men har du kun påskedagene til rådighet, er prislappen mindre hyggelig. Har du tid til rådighet også etter 2. påskedag, kan du glede deg over mye hyggeligere priser.

Vi har skannet markedet etter hyggelige reisekupp i påsken og uken etter. Prisene i denne artikkelen og i de tilhørende tabellene, er innhentet 21. mars. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg oppdatert på rimelige reiser gjennom vårt restplass søk.

I påskeuken

I påskeuken er det lite ledig, og det som er ledig, selges til lite hyggelige priser. Dersom du har kun påskeuken til rådighet, skal det godt gjøres å finne en reise med avgang fra Oslo, for under 5.000-6.000 kroner. Har du muligheten til å utvide påskeferien litt lenger, er det imidlertid mulig å få en to-ukes sydenferie for knappe tre tusenlapper – og da med avreise tidlig i påsken. Du får to uker på Kanariøyene Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote for 2.995.

Dersom du legger avreisen via Sverige, er det muligheter for en rimelig reise utenlands innenfor påskeferiens grenser. Hva med påskeferie i Alpene for under 1.652 norske kroner, eller en uke på den greske øya Poros for 1.820 norske kroner? De fleste påskereisene fra Sverige koster imidlertid fra 3.000 kroner og oppover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer