Kyss Robbie Williams

Madame Tussauds i London tilbyr en kyssevillig Robbie Williams.

Madame Tussauds ferskeste attraksjon. En kyssbar Robbie Williams. Foto: Madame Tussauds Foto: Madame Tussauds
Madame Tussauds ferskeste attraksjon. En kyssbar Robbie Williams. Foto: Madame Tussauds Foto: Madame Tussauds Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Robbie Williams er drømmen for mange, både kvinner og menn. Og nå kan drømmen nesten oppfylles, om den handler om å gi musikkhelten et smellkyss, og få frem glimtet i øyet på kjekkasen. Madame Tussauds nye attraksjon er nemlig en Robbie-figur som både er kyssevillig og nærgående. Det vil si - det er nok publikum som må stå for kyssing og nærgåenhet.

Utslitt gamling

Etter fansens utstrakte tafsing på museets forrige Robbie-figur, måtte den i fjor fjernes for oppussing. Williams i voks tålte rett og slett ikke håndteringen, og måtte erstattes av en mer håndfast og tolerant type. 25. mai ble nye Robbie Williams lansert i London-museet. Denne gangen i slik forfatning at han både skal tåle kos og kyss.

Er du den ene?

Gir du typen den rette form for kjærlig behandling, kan du til og med bli belønnet med et ekte glimt i kjekkasens øyne, fulgt av bilde av deg selv og Robbie projisert på en svær plasmaskjerm, akkompagnert av She's the one. Skjulte sensorer i figurens kinn utløser denne kjedereaksjonen om han kysses riktig.

Madame Tussauds

Madame Tussauds ligger i Marylebone Road i London. Nærmeste undergrunnstasjon er Baker Street. Åpningstider er 9.30 til 17.30 i ukedagene og 9 til 18 i helgene. Inngangsbilletter koster 22,99 pund for voksne og 18,99 pund for barn, reduserte priser om du kommer sent på dagen. I helgene betaler du fra 14 til 21,99 pund for voksne og mellom 9 og 17,99 pund for barn, avhengig av ankomsttid. Unngå kø ved å forhåndsbestille billett på nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.