Landets beste gjestehavner

BÅTLIV: Godt med sol, en hjelpende hånd og finfine badeforhold er viktig når man går i land. Her er Norges beste båthavner.>> Gode gjestehavner

Publisert
Sist oppdatert

Norge er velsignet med 1.030 gjeste- og uthavner. Nå kårer Båtmagasinets blad Norske Gjestehavner Norges beste gjestehavn. I teten ligger Husnes Båthavn i Kvinnherad, Marina Hemnesberget i Nordland og Hardbakke Hamn i Sogn og Fjordane.

- En havn skal først og fremst være solfylt, sier Hans Due, sjefredaktør i Båtmagasinet, til DinSide. - Men det skal også være muligheter til å få hjelp til reparasjoner og fylle bensin. Hvilken som er den beste? Det er vanskelig å si, for her er hundrevis.

Se lista over de beste båthavner her.

På Husnes Gjestehavn skjønner de godt at de ligger øverst så langt i kåringen.

- Det er fordi folk synes vi er bra, skryter formann Peder Hauge. - Vi tilbyr all den service som er nødvendig og har fire havnevakter som tar i mot gjestene, loser dem på rett på plass og gir den servicen de fortjener.

- Men fint vær, har dere det?

- Me har det også, sier Hauge. - Men vi befinner oss på Vestlandet, ved munningen til Hardangerfjorden, så hittil i sommer har vi både hatt godt og dårlig vær.

Husnes Gjestehavn har ved siden av den angivelige utmerkede servicen også fasiliteter som gratis sykkel- og tralleutlån og flott beliggenhet i forhold til forretninger og bevertning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer