Langedrag

TV-kjendisen Langedrag er naturpark, fjellgård og leirskole i ett.

Publisert
Sist oppdatert


Stedet ligger på 1.000 meter over havet, ved Nesbyen i Hallingdal, og er resultatet av familien Thorsons drøm om å skape et fristed hvor mennesker, dyr og fugler kan leve sammen.

Her kan du få nærkontakt med husdyr som hester, melkegeiter, høns, ender, gjess og kaniner, og du kan oppleve mer sjeldne og ville dyr i villmarksparken - som ulver, gauper, polarrev og villsvin. Totalt er det cirka 350 dyr som bor på Langedrag, fordelt på rundt 28 forskjellige dyrearter. Fôring av dyrene setter en ekstra spiss på besøket; for fôring av ulv og gaupe, bør du innfinne deg rundt klokken 14 hver lørdag og søndag samt hver dag i sommerferien. 14 er også tiden å innfinne seg for omvisning på gården.

Langedrag arrangerer også rideleir i sommerferien, men i år er du allerede for sent ute. Alle kursene er fulle. Rideleir koster selvsagt litt mer enn en dag i naturparken …

Nytt i år: Flere nye skudd på dyrestammene i vår; geitekillinger, kalver, villsvinunger, føll og lam.

Sesong: Gården har åpent hele året

Priser:
Voksne: 100
Barn: 60
Familiebillett (to voksne og egne barn): 320
Barn under tre år gratis. Parken har egne gruppepriser.

Hvor: Tunhovd, i fjellstrøkene ovenfor Nesbyen i Hallingdal. Cirka midt mellom Geilo og Nesbyen, om du tar veien over fjellet. 21 mil fra Oslo.

Langedrag på nett

Gå videre til neste park

Gå til prisoversikten
Tilbake til hovedartikkelen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer