Langedrag

TV-kjendisen Langedrag er naturpark, fjellgård og leirskole i ett.

Publisert
Sist oppdatert

Stedet ligger på 1.000 meter over havet, ved Nesbyen i Hallingdal, og er resultatet av familien Thorsons drøm om å skape et fristed hvor mennesker, dyr og fugler kan leve sammen.

Her kan du få nærkontakt med husdyr som hester, melkegeiter, høns, ender, gjess og kaniner, og du kan oppleve mer sjeldne og ville dyr i villmarksparken - som ulver, gauper, polarrev og villsvin. Totalt er det cirka 350 dyr som bor på Langedrag, fordelt på rundt 28 forskjellige dyrearter. Fôring av dyrene setter en ekstra spiss på besøket; for fôring av ulv og gaupe, bør du innfinne deg rundt klokken 14 hver lørdag og søndag samt hver dag i sommerferien. 14 er også tiden å innfinne seg for omvisning på gården.

Langedrag arrangerer også rideleir i sommerferien, men i år er du allerede for sent ute. Alle kursene er fulle. Rideleir koster selvsagt litt mer enn en dag i naturparken …

Nytt i år: Flere nye skudd på dyrestammene i vår; geitekillinger, kalver, villsvinunger, føll og lam.

Sesong: Gården har åpent hele året

Priser:Voksne: 100Barn: 60Familiebillett (to voksne og egne barn): 320Barn under tre år gratis. Parken har egne gruppepriser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer