Lanserer charterferie til Danmark

Apollo vil sende nordmenn på pakketur til Danmark.

PAKKETUR TIL DANMARK: Apollo lanserer nå charterreiser til Danmark. Reisene vil foregå med Apollos flyselskap Novair. Foto: Apollo
PAKKETUR TIL DANMARK: Apollo lanserer nå charterreiser til Danmark. Reisene vil foregå med Apollos flyselskap Novair. Foto: Apollo Vis mer
Publisert

Reisebransjen er blant de som har store utfordringer etter at coronaviruset stengte verden, og charterselskapene er blant de som har lidd store økonomiske tap.

Charterselskapene har allerede startet salget for pakkereiser for neste sommer, men de jobber mye med å få i gang drift også denne sommeren.

Nå lanserer charterselskapet Apollo pakkereiser til Danmark.

Reisene skal foregå med Apollos eget flyselskap Novair.

Flere charteropplevelser i Norden

I mai gikk de ut med nyheten om at de nå satser på hotell og opplevelser i Norden og i Norge - og da var det snakk om charterhotell i Sverige og sports- og opplevelsesarrangementer i Norge.

Ving Norge har også meldt seg på når det kommer til norske charteropplevelser og har importert Ving-maskotene Lollo & Bernie til norske hoteller for sommeren.

- Ingen planer

Administrerende direktør i Ving, Christian Fr. Grønli, sier til Dinside at deres fokus fremdeles vil være på samarbeidet med Nordic Choice Hoteller og Lollo & Bernie-konseptet - og at de ikke har noen umiddelbare planer om å lansere pakkereiser i Norden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer