Lanserer charterferie til Danmark

Apollo vil sende nordmenn på pakketur til Danmark.

PAKKETUR TIL DANMARK: Apollo lanserer nå charterreiser til Danmark. Reisene vil foregå med Apollos flyselskap Novair. Foto: Apollo
PAKKETUR TIL DANMARK: Apollo lanserer nå charterreiser til Danmark. Reisene vil foregå med Apollos flyselskap Novair. Foto: Apollo Vis mer
Publisert

Reisebransjen er blant de som har store utfordringer etter at coronaviruset stengte verden, og charterselskapene er blant de som har lidd store økonomiske tap.

Charterselskapene har allerede startet salget for pakkereiser for neste sommer, men de jobber mye med å få i gang drift også denne sommeren.

Nå lanserer charterselskapet Apollo pakkereiser til Danmark.

Reisene skal foregå med Apollos eget flyselskap Novair.

Flere charteropplevelser i Norden

I mai gikk de ut med nyheten om at de nå satser på hotell og opplevelser i Norden og i Norge - og da var det snakk om charterhotell i Sverige og sports- og opplevelsesarrangementer i Norge.

Ving Norge har også meldt seg på når det kommer til norske charteropplevelser og har importert Ving-maskotene Lollo & Bernie til norske hoteller for sommeren.

- Ingen planer

Administrerende direktør i Ving, Christian Fr. Grønli, sier til Dinside at deres fokus fremdeles vil være på samarbeidet med Nordic Choice Hoteller og Lollo & Bernie-konseptet - og at de ikke har noen umiddelbare planer om å lansere pakkereiser i Norden.

Men informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff, poengterer at deres pakkeopplevelser til nordiske destinasjoner nå har åpnet:

Norgesferie

Fortell hvilke steder man bør besøke når man er på norgesferie!

Del din favoritt

- Vi har nå gjenåpnet Helsinki som destinasjon, siden nordmenn kan reise dit fra i dag. Vi åpner enda ikke Reykjavik, selv om man også kan reise dit fra i dag. Årsaken er at alle må ta koronatest ved ankomst på flyplassen og man må i karantene om man tester positivt. København åpner vi den dagen man ikke må bo der i minst 6 netter, slik danskene krever per i dag, sier Røhr-Staff til Dinside, og poengterer at det her er snakk om reiser der man kan bestille både fly og hotell med Ving - men dette er da snakk om reiser med rutefly.

TUI i Norge har heller ingen planer om nordiske pakkereiser med det første:

- Nei, per nå har vi ikke nordiske pakkereiser. Vi ser på ulike løsninger, sier Nora Aspengren, kommunikasjonssjef i TUI i Norge, til Dinside.

Dansk hotellferie

Apollos nordiske pakkereiser skal gå med ukentlige avganger fra lørdag 4. juli til 15. august, til og fra Oslo, Bergen, København og Ålborg.

De understreker at de også vil selge kun fly - eller kun hotell:

- I tillegg til våre skreddersydde pakkereiser blir det derfor også mulig å kjøpe bare flyreiser, eller kun hotell. Dermed kan for eksempel også nordmenn som ønsker å feriere i eget land i sommer bestille hotellet sitt hos oss, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo Norge.

DANSK HOTELL: Comwell Köge Strand er et av hotellene Apollo nå vil sende nordmenn på pakkereise, med sitt eget charterfly. Men husk at du også kan bestille overnatting her direkte fra hotellets egen nettside. Foto: Apollo
DANSK HOTELL: Comwell Köge Strand er et av hotellene Apollo nå vil sende nordmenn på pakkereise, med sitt eget charterfly. Men husk at du også kan bestille overnatting her direkte fra hotellets egen nettside. Foto: Apollo Vis mer

Apollo lanserer flere hoteller i Danmark – deriblant hotellet Comwell Köge Strand utenfor København. I sommer gjøres dette om til å bli et «Apollo Mondo Selected»-hotell, hvor både barneklubben, treningsaktiviteter og komfort er i fokus.

Men husk: Du kan fremdeles bestille hotellovernatting dirkte fra hotellet. Comwell Köge har også tilbud som gir deg fire overnattinger for prisen av tre i sommer - om du bestiller via deres nettside.

Apollo vil også formidle norske hotellovernattinger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer