Lanserer dating-tjeneste på flyet

KLM lar passasjerene selv bestemme hvem de vil sitte sammen med på flyet.

FINN KJÆRLIGHETEN PÅ FLYET: KLM lanserer en dating-tjeneste om bord fra nyttår. Tjenesten har fått navnet "meet and seat". Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
FINN KJÆRLIGHETEN PÅ FLYET: KLM lanserer en dating-tjeneste om bord fra nyttår. Tjenesten har fått navnet "meet and seat". Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan velge hvor du selv vil sitte på flyet, men du kan ikke alltid bestemme hvem du vil sitte ved siden av. Som oftest går dette greit, mens andre ganger kan det være en utfordring i seg selv.

Kanskje er passasjeren som sitter ved siden av deg veldig glad i å skravle, mens du helst vil lukke øynene og hvile? Kanskje har personen ved vindusplassen liten blære, og løper frem og tilbake fra setet sitt hele tiden?

Nå har KLM utviklet et verktøy som gjør at passasjerene selv kan velge hvem de skal sitte ved siden av på flyet. Dette gjøres ved å la de reisende på forhånd sjekke ut hverandres Facebook og LinkedIn-profiler, ifølge dailymail.co.uk

Irriterer flypassasjeren deg? Slik tar ofrene hevn i luften

Lanseres til neste år

Tjenesten har fått navnet "meet and seat" og gjør det mulig for reisende å sjekke inn på nettet for å velge sin ideelle nabo.

Hensikten er å få passasjerer med felles interesser til å sitte sammen, og samtidig gjøre det mulig for dem å fortsatt holde kontakten via nettet i ettertid.

Dating-tjenesten er fortsatt under utvikling, og etter planen skal den lanseres tidlig neste år. Tjenesten er basert på frivillighet, så de som ikke ønsker å være en del av dette, skal selvsagt få slippe å dele ut privatinformasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer