VY Smartpris

Lanserer nye billetter

Vy ruller ut fleksible billetter til hele Østlandet.

SMARTPRIS: Vy lanserer Smartpris for reisende på Østlandet. Foto: VY
SMARTPRIS: Vy lanserer Smartpris for reisende på Østlandet. Foto: VY Vis mer
Publisert

På sensommeren i fjor begynte Vy å teste ut fleksible billettyper på utvalgte strekninger på Østlandet. Bakgrunnen var coronapandemien med mer hjemmekontor, som blant annet førte til et ønske fra pendlere om mer fleksible billettyper.

I september rullet Vy ut Smartpris-tilbudet på ti togstrekninger på Østlandet, men prissjekken DinSide gjennomførte, viste at du betalte mer ved å kjøpe billett til «feil» holdeplass. Dette fordi du kun fikk rabatt på gitte strekninger.

Fleksible billetter til «alle»

Nå lanseres Vy Smartpris for togreisende på hele Østlandet, avslører selskapet i en pressemelding tirsdag morgen.

– Smartpris er vårt svar på kundenes behov for en mer fleksibel løsning som gjør det enkelt å fortsatt velge det miljøvennlige toget til hverdagsreisen, sier Synne Homble, konserndirektør for Kundeopplevelse og Innovasjon, i en pressemelding.

Smartpris kjøpes i Vy-appen – per nå kan du ikke bruke andre apper som Entur – som enkeltbillett, og jo flere billetter du kjøper, desto høyere rabatten får du på neste enkeltbillett. I løpet av en måned (30 dager) betaler du aldri mer enn det gjør for en 30-dagersbillett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer