Lanzarote og La Gomera

Bo med stil på Lanzarote og La Gomera.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lanzarote


Princesa Yaiza: Med utsikt til Lobos og Fuerteventura ligger det femsterners hotellet Princesa Yaiza. Hotellet tilbyr opphold med spabehandling: her finnes nemlig en rekke vannbehandlinger som hydromassajse, algebad, og skjønnhetskurer for kropp og ansikt. Anlegget består også av flere bassenger, også barnebasseng, squashbaner og volleyballbane på stranden.

Prisene starter på 104 euro, tilsvarende 832 kroner. (Avenida de Papagayo, s/n, Playa Blanca, tlf.: + 34 – 928 51 9179)

Gran Meliá Volcán: Cirka 1,5 kilometer fra fiskebyen Playa Blanca og ti kilometer fra nasjonalparken Timanfaya, ligger det fem stjerners Gran Meliá Volcán. De 255 boenhentene som hotellet består er fordelt på 20 småhus, hvorav 26 er suiter. Husene er organisert som en landsby og er tilpasset lokal byggeskikk.

(Urb. Castillod del Águila, tlf.: + 34 – 928 928 519185)

Ekstern lenke: Gran Meliá Volcán

La Gomera

Hotel Jardin Tecina på La Gomera.

Foto: Hoteljardintecina.com Foto: Hoteljardintecina.com
Hotel Jardin Tecina på La Gomera.

Foto: Hoteljardintecina.com Foto: Hoteljardintecina.com Vis mer


Hotel Jardin Tecina: Hotel Jardin Tecina har sørget for finfin beliggenhet på en klippe et lite steinkast fra stranden Playa de Santiago, på den mindre kjente kanariøya, La Gomera. Jardin betyr hage, og som navnet indikerer har hotellet anlagt en hage; rundt 50 forskjellige planter pryder denne. Hotellet har blant annet fem svømmebassenger, fem tennisbaner, squashbaner, bane for ballspill og dykkeskole.

Prisene starter på 108 euro, tilsvarende 864 kroner for et enkeltrom. (Playa de Santiago, La Gomera, tlf.: + 34 – 922 14 5850)

Ekstern lenke:
Hotel Jardin Tecina

Tilbake til innledningen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer