Lappen som koster en person jobben

En sikkerhetskontrollør mister nå trolig jobben på grunn av denne lappen.

Get your freak on girl: En sikkerhetskontrollør med dårlig dømmekraft, risikerer nå å miste jobben etter å ha lagt denne lappen i kofferten til en kvinne som reiste med en liten vibrator.
Get your freak on girl: En sikkerhetskontrollør med dårlig dømmekraft, risikerer nå å miste jobben etter å ha lagt denne lappen i kofferten til en kvinne som reiste med en liten vibrator. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober fant blogger og advokat Jill Filipovic fra New York en lapp i flybagasjen sin. Lappen var fra The Transportation Security Administration (TSA), altså sikkerhetskontrollørene på flyplassen. Og på lappen stod følgende skriblet med håndskrift:

Get your freak on girl

Filipovic reiste med en liten vibrator i bagasjen, og reagerte sterkt på meldingen, både via innlegg på en feministblogg og i kommentarer til bildet av lappen, som hun la ut på Twitter.

Saken ble raskt en snakkis, og fikk oppslag i flere medier forrige uke. For eksempel hos Huffington Post og ABC News.

Tar 20-40 flasker hver dag: Folk glemmer fortsatt, fem år etter at væskeforbudet ble innført

Kan miste jobben

Nå får skribleriene konsekvenser. Ifølge TSAs egen blogg praktiserer de nulltoleranse på denne typen upassende adferd, og personen som forfattet og skriblet ned meldingen skal nå være identifisert. Vedkommede vil bli fjernet fra føderal tjeneste, skriver TSA, noe som i praksis betyr at skribleren risikerer å miste jobben.

Videre skriver TSA at de har beklaget overfor passasjeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer