Latterlig i Stavanger

Fra nå og ut helgen fnises og humres det i oljebyen - det er tid for den Store Norske Humorfestivalen.

Publisert
Sist oppdatert

Stand Up Komiske Leker, Mageplask og vannmoro for barna, og mangt og mye av det som kan krype og gå av norske humorkjendiser fyller Stavanger med latterbrøl ut uken. Det er tid for den årlige humorfestivalen, den eneste i sitt slag i landet.

Skroll ned for mer.

Kjente underholdere

På festivalplakaten står navn som Knut Nærum, Are Kalvø, Åsleik Engmark, Harald Eia, Pernille Sørensen, Jan Eggum og Kaia Huuse mellom andre. Det blir underholdning for både barn og voksne, gateartisteri og revylignende show. Festivalen startet i går, 11. juni, og varer til og med lørdag 14. juni.

 • Mer om programmet finner du på humorfestivalens nettsider.

  Siden 1992

  Humorfestivalen ble etablert i 1992, og har avviklet nær 700 arrangementer for 150.000 tilskuere. Festivalen drives av utestedene i Stavanger og frivillige dugnadsarbeidere. Stiftere er blant annet Per Inge Torkelsen og Steinar Lyse.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer