Lavpris fra Norge

Her er selskapene som flyr billige ruter fra Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapene påvirker også de tradisjonelle selskapene til å tilby lavere billettpriser. Her er utvalget.

NorwegianPå kort tid har lavprisselskapet sikret seg en stor markedsandel i Norge. Flyr flere ruter både innenlands og utenlands, og fra flere byer i landet.

SterlingBasen er i København, og nettet ut derfra er langt større enn rutenettet fra Norge. Flyr både fra Oslo, Bergen og Stavanger.

RyanairIrlands lavprisgigant har fløyet nordmenn i flere år, og har ruter ut fra Sandefjord Torp og Haugesund.

BraathensHer vil det skje endringer, men enn så lenge forholder vi oss til Braathens som mer og mer satser på billigfly til populære europeiske destinasjoner, selv om de også flyr innenlands.

SASSAS eier både Braahens og Widerøe, og her vil det skje endringer fremover. Men allerede har selskapet tilpasset seg til en ny lavprisverden med mange prisverdige tilbud ut i både Europa og resten av verden.

WiderøeWiderøe er både reisebyrå og flyselskap, og rutenettet strekker seg over hele Norge. Men de flyr også til utlandet, og vi merker oss spesielt nye lavprisruter i sommer til Gotland og Shetland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.