Lavpris fra Norge

Her er selskapene som flyr billige ruter fra Norge.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lavprisselskapene påvirker også de tradisjonelle selskapene til å tilby lavere billettpriser. Her er utvalget.

Norwegian
På kort tid har lavprisselskapet sikret seg en stor markedsandel i Norge. Flyr flere ruter både innenlands og utenlands, og fra flere byer i landet.

Sterling
Basen er i København, og nettet ut derfra er langt større enn rutenettet fra Norge. Flyr både fra Oslo, Bergen og Stavanger.

Ryanair
Irlands lavprisgigant har fløyet nordmenn i flere år, og har ruter ut fra Sandefjord Torp og Haugesund.

Braathens
Her vil det skje endringer, men enn så lenge forholder vi oss til Braathens som mer og mer satser på billigfly til populære europeiske destinasjoner, selv om de også flyr innenlands.

SAS
SAS eier både Braahens og Widerøe, og her vil det skje endringer fremover. Men allerede har selskapet tilpasset seg til en ny lavprisverden med mange prisverdige tilbud ut i både Europa og resten av verden.

Widerøe
Widerøe er både reisebyrå og flyselskap, og rutenettet strekker seg over hele Norge. Men de flyr også til utlandet, og vi merker oss spesielt nye lavprisruter i sommer til Gotland og Shetland.

Nordic Airlink
Finnairs lavprissatsning bidrar sterkt til at prisene mellom Oslo og Stockholm er på rekordlavt nivå. Svenske nettsider.

Duo Airways
Det lille selskapet Duo flyr med utgangspunkt i Birmingham og Edinburgh til Oslo. Her må du forholde deg til engelske nettsider.

Spanair
Spanske Spanair har opprettet en direkterute mellom Oslo og Madrid, og du kan bestille på engelske nettsider.

Maersk Air
Danske Maersk kriger nå om kundene, og har blant annet lansert ruter der du kan velge størrelsen på flysetet etter pris. Flyr til danske byer fra Oslo og Kristiansand.

SN Brussel Airlines
Belgierne flyr direkte mellom Oslo og Brussel.

Basiq Air
Amsterdam roper de, men flyr egentlig til Rotterdam fra Oslo. Norsk flagg, men engelskspråklige sider.

Estonian Air
Det estiske selskapet har direkterute mellom Oslo og Tallinn. Engelskspråklige nettsider.

Air Baltic
Mer til Baltikum med Air Baltic som flyr direkte Oslo – Riga. Engelsk er nettspråket også her.

German Wings
Tyskerne frakter reisende direkte mellom Oslo og Bonn/Köln. Engelskspråklige nettsider for nordmenn.

KLM flyr fra flere byer i Norge og kan også være smart å sjekke for gode priser, spesielt til Amsterdam og så videre ut i verden. British Airways har også gode forbindelser fra Norge, det samme har Lufthansa.

I sommer kommer giganten Continental med direkterute til New York, og for flere tilbud til USA kan det være lurt å sjekke hos Icelandair.

Tilbake til innledningen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer