Lavpris utenfor Norge

Det er flere billigflyselskap som ikke trafikkerer Skandinavia, men som kan være et alternativ for videre reise i kombinasjon med de som gjør det.

Publisert
Sist oppdatert

Det kan bli dyrt å fly til for eksempel Belfast, fra Norge. En spennende destinasjon, men kanskje ikke den som står først på priskampanjelistene, og heller ingen destinasjon som per i dag trafikkeres av lavprisselskap med avgang fra Skandinavia.

Men flyr du for eksempel billig med Ryanair fra Torp til Glasgow, kan du faktisk fly nesten gratis fra Glasgow til Belfast. Alt du betaler, er avgifter på til sammen 165 norske kroner tur-retur …

Fly nesten gratis

Fly gratis med EasyJet fra Skottland til Nord-Irland. Alt du betaler, er skatter og avgifter – pålydende £13.20 tur/retur. Dette tilsvarer cirka 165 norske kroner, og kan vel ikke sies å være en ublu pris for å komme seg til Nord-Irland. Belfast er en spennende by, med mye å tilby. Tar du for eksempel billigfly fra Torp til Glasgow med Ryanair, blir det en billig reise.

EasyJet flyr ikke fra Skandinavia, men kan være en mulighet til å komme seg videre ut i Europa, fra nøkkeldestinasjoner som London og Amsterdam. Selskapet har 16 destinasjoner på sitt rutekart, og flyr fra både London - Luton og London - Gatwick.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer