Lavprisflyplass satser på kalenderdamer

Kvinnelige ansatte på flyplassen Frankfurt-Hahn i Tyskland får vist seg frem til neste år. 12 av dem stiller opp som lettkledde kalenderpiker for arbeidsplassen sin.

Publisert
Sist oppdatert

Sensuelle, sexy og vakre. Slik beskrives de tolv kvinnene som stiller opp i kalenderen, et markedsføringsstunt fra lavprisflyplassen Frankfurt-Hahn i Tyskland. Kalenderen selges både på nett og direkte til passasjerer på flyplassen. Prisen er 19,95 euro (cirka 166 kroner), og den produseres i et begrenset opplag på 2.000 eksemplarer.

Dette er ikke det eneste grepet vi har hørt om fra en flybransje som de siste årene har blitt tvunget til å gå nye veier for å lokke til seg nye kunder.

Jentene får sitt i Japan der et flyselskap lokker med attraktive mannlige flyverter om bord.

Hooters - puppeflyene vokser i USA.

Gutta var først

Omkring 60 prosent av de ansatte på flyplassen er menn, og gutta var også først ute med sin kalendervariant. Den ble utgitt i fjor, og solgte ut på rekordtid. Årets kalender er dedikert de kvinnelige arbeidstakerne. Blant de tolv som stiller opp er agenter, tekniske ansatte, flygeledere, regnskapsarbeidere, eiendomsutviklere samt en arkitekt og en sekretær. Mannen bak kameraet er Oliver Rossi, en tysk motefotograf.

Frankfurt-Hahn

Den første og største tyske lavprisflyplassen beskjeftiger mer enn 2.000 ansatte, og den vokser fortsatt. Fra Norge flyr du hit med Ryanair, som har en rute fra Torp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer