Lavprisjubileum til 94 kroner

Norwegian annonserer sitt uannonserte internettilbud for å markere ettårsjubileet, og selger 40.000 billetter til 94 kroner stykket.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapet Norwegian markerer at de fyller ett år, med å selge "hemmelige" billetter for 94 kroner per vei. 40.000 billetter ble lagt ut mandag morgen, og tirsdag formiddag er omkring 29.000 billetter fortsatt tilgjengelige ifølge Norwegians egen teller på nett. Skroll ned for mer.Norwegian sier de ikke skal markedsføre dette tilbudet annet enn på egne nettsider, og til egne passasjerer (om bord på flyene). Salget går frem til fredag, og du kan kjøpe billetter for perioden 17. november til 15. februar. Unntatt er imidlertid jule- og nyttårsdagene (mellom 15. desember og 4. januar). Prisen på 94 kroner hver vei gjelder bare reiser innen Norge, og lavprisbilletter skal her finnes på alle strekninger. Ingen søndagsbilletter er imidlertid med i tilbudspakken fra start av, så for tilbudsjegere på jakt etter en billig helgetur i Norge, kan det nok bli vanskelig å få napp prismessig.

Ingen markedsføring

Selskapet satser på ryktespredning som markedsføring. De har tips-en-venn funksjoner, og oppfordrer kundene til å tipse andre om tilbudet. Kampanjen annonseres også om bord på selskapets flygninger i salgsperioden. Selskapet sier videre at det ikke blir mulig å ringe for informasjon om dette tilbudet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer