Lavprisselskap minst barnevennlige

En britisk undersøkelse viser at foreldre synes lavprisselskapene er minst barnevennlige.

Publisert
Sist oppdatert

I en fersk undersøkelse mente bare seks prosent at Ryanair var det mest barnevennlige flyselskapet, mens enda færre, bare to prosent, synes EasyJet var beste valg når familien skulle ut og fly.

Det var guidebokutgiver Rough Guides som spurte britiske foreldre hvilket flyselskap de syntes var mest barnevennlig.

Virgin Atlantic kom best ut av det. 36 prosent av de spurte mente dette selskapet var mest barnevennlig. Like bak, med 32 prosent av stemmene, kom British Airways.

Verdens verste flyplasser

Ifølge Fawzia Rasheed de Francisco, som har skrevet en bok om å reise med små barn for Rough Guides, er det spesielt de strenge bagasjerestriksjonene som gjør at lavprisselskapene ikke oppfattes som barnevennlige.

- I tillegg til bagasjerestriksjonene har lavprisselskapene ofte avganger fra gatene som ligger lengst bort fra terminalen, noe som gjør at gåavstanden er stor, man må forsere trapper og ta busser osv for å komme seg ombord. Det er vrient med små barn.

Det må også nevnes at 22 prosent av de spurte i undersøkelsen karakteriserte flyreising med barn som "helvete på jord"...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer