Lavprisshopping før jul

Vi shopper førjulsreiser og storbybilletter før jul, og prisene er herlig lave.

Publisert
Sist oppdatert

Førjulsstria tar kanskje kål på julestemningen? Da forslår vi at du rømmer landet, og tar inn på et hett hotell i stedet. Her er ukens reisekupp, og her er det priser helt nede i under tusen kroner.

Merk - endringer skjer fort. Følg med selv i restplassoversikten, eller bestill varsling på SMS.

Retning Afrika

Kanariøyene, Madeira og Egypt er med i vår oversikt. I tillegg har vi med reiser til Malta og Tunisia. Billigst i denne oversikten er en flyreise fra Oslo til Madeira - kun 995 kroner for den som kan ta seg fri neste uke.

Reisekupp fra Norge

Lavpris

Juleshopping i et annet land for noen hundrelapper? Det er ikke umulig. Med Nordic Airlink finner vi reiser til Stockholm fra Oslo for 237 kroner, tur - retur vil dermed koste 474 kroner. Vil du heller reise til København, tilbyr Sterling billetter før jul til tur-returpriser til drøye 1.200 kroner. Norwegian har kampanjer med 148 billetter til utvalgte destinasjoner hver dag, til 148 kroner. I skrivende stund er for eksempel ruten mellom Oslo og London med i kampanjen. Her gjelder det å følge med på nett. Til og fra London kan det være smart å sjekke Ryanair også. De roper høyt om gratisbilletter fra Stansted til Oslo, og fra Oslo kommer du deg til London for 199 kroner, og fra Haugesund for 149 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer