Lavprisshopping før jul

Vi shopper førjulsreiser og storbybilletter før jul, og prisene er herlig lave.

Publisert
Sist oppdatert
Finne drømmeskoene? Ta en kjapp storbytur før jul - nå er det billig.
Finne drømmeskoene? Ta en kjapp storbytur før jul - nå er det billig. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Førjulsstria tar kanskje kål på julestemningen? Da forslår vi at du rømmer landet, og tar inn på et hett hotell i stedet. Her er ukens reisekupp, og her er det priser helt nede i under tusen kroner.

Merk - endringer skjer fort. Følg med selv i restplassoversikten, eller bestill varsling på SMS.

Retning Afrika

Kanariøyene, Madeira og Egypt er med i vår oversikt. I tillegg har vi med reiser til Malta og Tunisia. Billigst i denne oversikten er en flyreise fra Oslo til Madeira - kun 995 kroner for den som kan ta seg fri neste uke.

Reisekupp fra Norge

Lavpris

Juleshopping i et annet land for noen hundrelapper? Det er ikke umulig. Med Nordic Airlink finner vi reiser til Stockholm fra Oslo for 237 kroner, tur - retur vil dermed koste 474 kroner. Vil du heller reise til København, tilbyr Sterling billetter før jul til tur-returpriser til drøye 1.200 kroner. Norwegian har kampanjer med 148 billetter til utvalgte destinasjoner hver dag, til 148 kroner. I skrivende stund er for eksempel ruten mellom Oslo og London med i kampanjen. Her gjelder det å følge med på nett. Til og fra London kan det være smart å sjekke Ryanair også. De roper høyt om gratisbilletter fra Stansted til Oslo, og fra Oslo kommer du deg til London for 199 kroner, og fra Haugesund for 149 kroner.

Julete alternativer

Vil du feriere i julen, begynner det å bli vanskelig med plass. Men noen alternativer finnes fortsatt - vi undersøkte forholdene tidligere i uken - her ser du tipsene. Vi kan også minne på mulighetene for ekstra gode priser og reisepremier i diverse julekalendre rundt om på nett. SAS, Ebookers, British Airways og Star Tour er aktuelle steder med tilbudsspekkede julekalendere.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer