Ledig i vinterferiefjellet

Vinterferien er faretruende nær, og sengene på de populære vintersportstedene begynner å fylles opp. Men det er fortsatt muligheter.

Fremdeles muligheter i Hemsedal.
Foto: Ski Hemsedal Foto: Ski Hemdsedal
Fremdeles muligheter i Hemsedal.
Foto: Ski Hemsedal Foto: Ski Hemdsedal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket tilbudet i vinterferieukene ni og ti, og har funnet ledig overnatting på de fleste av stedene vi har kontaktet. Våre tips for deg som er sent ute med å bestille vinterferie for familien:

Ring bestillingstjenestene; de har oversikt over hva som er ledig, og det kan også hende at de formidler privat hytteleie.

Ring gjerne flere aktuelle steder. Dersom du får nei en dag, kan det likevel hende at det er noe ledig dersom du ringer noen dager senere; avbestillinger kan komme inn hele tiden.

Lysten på storby eller sol i stedet for snø og ski i vinterferien? Sjekk ut vår Reisekupp-artikkel på DinSide Reise i morgen. Du kan også søke etter billige solkupp i vårt Restplassøk.

Skroll deg nedover siden, og se hvordan vinterferiemulighetene er i Alpene, og i norske og svenske fjell.Majoriteten av skolene i Norges fylker har vinterferie kommende uke; dvs fra og med lørdag 22. februar til og med søndag 2. mars. Østfold, Vestfold, Telemark og Sogn og Fjordane har hatt ferie denne uka, mens Rogaland, Hordaland og Nordland ferierer først i uke 10; dvs. fra og med 1. mars til og med 9. mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer